Nieuw jaar, nieuwe kansen

Lekker cliché, maar het is natuurlijk wel waar (zoals de meeste clichés op waarheid berusten). Het jaar 2024 is aangebroken en ondertussen alweer bijna twee weken oud. Zoals ik in mijn vorige blog al aangaf, de feestdagen waren geweldig, maar ik was inderdaad blij dat alles achter de rug was en ik weer gewoon achter mijn computertje zat. Het leven nam zijn normale loop en ik kon uitblazen. Daarbij begon het ook weer te kriebelen. De hype rond IJskelder is wat geluwd en ik moet verder met mijn nieuwe project. Ik heb al veel voorwerk gedaan, de personages leren kennen en wat verhaallijnen uitgedokterd. Een Chinese ondernemer, een B&B en familieperikelen zijn ingrediënten voor het project, vooralsnog zonder titel. Nu moet het allemaal nog vorm gaan krijgen. Alle begin is weer moeilijk, merk ik. Zoals ik dat bij de vorige projecten ook heb gemerkt. De flow moet nog komen en er moet nog veel duidelijk worden. Maar ja, dat gaat wel weer lukken, ook al duurt het misschien nog even voor het zover is. Een ding is zeker, de plek waar het allemaal gaat spelen is bekend, vandaag ben ik er nog even langs gelopen. Een wandeling die me de drive gaf om door te gaan, de laptop te pakken en te schrijven. Die flow komt er, daar ben ik van overtuigd.

Project zonder naam is gestart!comments powered by Disqus