De laatste loodjes

Proeflezers gezocht

Het schrijven van een heel boek is een enorme klus. Noeste arbeid. Bloed, zweet en tranen. Het vergt heel wat van je om de klus tot een goed einde te brengen. Als het verhaal dan eindelijk op papier staat, dan komt de volgende enorme klus. Herlezen, checken op losse eindjes, schrappen, herschrijven. De volgende ronde is het zoeken van proeflezers, een redacteur, iemand die de cover kan ontwerpen. Een flaptekst, een titel, de lay-out.   Ik heb het verhaal nu op papier. Op naar de laatste loodjes, die zwaar wegen.  

En nu de hamvraag. Ik zoek proeflezers, die mijn manuscript van feedback willen voorzien en die een aantal vragen willen beantwoorden over de karakters, de verhaallijnen, het plot.  

Heb je zin om je tanden hierin te zetten? Laat het me weten, dan stuur ik je het manuscript.  

comments powered by Disqus