Mijn boeken bestelt u eenvoudig

bij Bol.com

of

boekhandel
Riemer Barth,
Woldstraat 5
in Meppel


Mijn gratis eBook "Geschopt" is niet meer verkrijgbaar. Hiervoor in de plaats is een vernieuwde, uitgebreide versie gekomen, te verkrijgen in druk én als eBook.


Op 16 maart 2013 bracht ik mijn debuut 'Geschopt' als gratis eBook uit. In minder dan een jaar tijd is dit eBook meer dan 42.000 keer vanaf mijn website gedownload.

"Ik vond het een spannend verhaal. Het hield me vast van begin tot eind. Ik raad iedereen aan om het te lezen en kan niet wachten tot het volgende boek"

"Heb het in één adem uit gelezen. Spannend, pakkend verhaal. Knap hoor"

"Hoe kan men iemand kapot krijgen. Alles tegen je gericht, zinloos geweld. Intriges en corruptheid in een boek samen gepakt. Spannend, niet direct vanaf het begin maar als het verhaal je een keer pakt laat het je niet meer los en lees je het boek in een ruk uit. Top geschreven, super goed verhaal"

Dit zijn slechts een paar van de recensies die de lezers van het boek gaven.
De donaties die ik kreeg hebben mij in staat gesteld het boek alsnog uit te geven bij Brave New Books. Het gratis eBook is verdwenen, in de plaats komt een vernieuwd en met meerdere hoofdstukken uitgebreid boek dat lekker in de hand te lezen is. Degene die liever vanaf een eReader of ander apparaat leest, kan dit vernieuwde boek ook kopen als eBook.

Morgan Walking Elk, een Lakota indiaan en Vietnam veteraan, is in 1977 pas 25 jaar oud, maar heeft meer meegemaakt dan de meeste mensen in een heel leven. Getekend door dat leven bouwde hij een muur om zich heen en slechts een paar mensen kennen hem echt. Eindelijk heeft hij zijn leven weer een beetje op de rails. Hij is van de drank af, studeert, heeft een bijbaan en leidt een saai leven. Studeren, werken, basketbal. Hij bemoeit zich met niemand. Vrienden heeft hij niet. Dan wordt hij aangesproken door een meisje dat beweert dat zijn ex-vriendin Charlene zwanger van hem is. Ondanks dat hij niet zit te wachten op kinderen besluit hij zijn verantwoordelijkheid te nemen en gaat op zoek naar Charlene. Ze heeft echter heel andere plannen en daar past hij niet in. Zijn rustige, saaie leven wordt op zijn kop gezet als hij besluit te vechten voor zijn rechten als toekomstig vader. Opeens stapelen de problemen zich op en is er van zijn rustige leventje geen spoor meer. Zijn baas stuurt hem de laan uit. Hij gaat verhaal halen, maar is er getuige van dat de man wordt neergeschoten. Is hij zijn leven nog zeker? En waarom lijkt zijn verleden hem opnieuw in te halen?


Vanaf heden te koop bij Bol.com voor € 17,95 (paperback) en € 3,95 (eBook)!