Mijn boeken bestelt u eenvoudig

bij Bol.com

of

boekhandel
Riemer Barth,
Woldstraat 5
in Meppel


ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Zaterdag, 4 juni 2016


Gisteren was het dan zover. De presentatie van Moordtocht, bij boekhandel Riemer Barth in Meppel, tijdens de start van de Spannende Boekenweken. Wat een feestje was het! Familie, vrienden, bekenden en minder bekenden, ze waren er allemaal. En ik als gloeiend middelpunt. Want gloeien deed ik. Van trots en plezier.
‘Ben je al zenuwachtig?’ Die vraag is me veelvuldig gesteld in de afgelopen dagen voor de presentatie. Nou nee, ik was niet zenuwachtig tot ongeveer een seconde voor ik mijn ‘speech’ moest houden. En nee, echt zenuwachtig was ik ook niet, wel een beetje gezond gespannen (denk ik). 
Het eerste exemplaar van Moordtocht heb ik overhandigd aan mijn paps, omdat hij gewoon de beste is en ook omdat hij voor mijn eerste boek zoveel gedaan heeft. Een ware ambassadeur zeg maar. En daarna was het de beurt aan Suus, mijn rots in de branding tijdens het schrijf- en uitgeefproces. Zij inspireert me, schopt me onder mijn kont en stimuleert me om buiten de hokjes te denken. 
Het was een mooie ervaring. Ik had het niet durven dromen maar er stond een ware rij voor de signeersessie. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Boekhandel Riemer Barth, een pluim voor jullie voor de geweldige ontvangst en de goede verzorging. 
Ik heb ervan genoten en gloei nog even na.