Mijn boeken bestelt u eenvoudig

bij Bol.com

of

boekhandel
Riemer Barth,
Woldstraat 5
in MeppelWoensdag 18 mei 2016

Op 3 juni a.s. lanceert Wilma Wuite haar tweede thriller, Moordtocht, bij Boekhandel Riemer Barth in Meppel. Deze dag is tevens de start van de Spannende Boekweken.

“Mijn nieuwe thriller Moordtocht gaat over relaties en verlies. Schrijven is noeste arbeid en het schrijven van dit boek was soms een enorme worsteling, maar het resultaat mag er zijn!"

Het verhaal speelt zich af in het zonnige Californië, waar ook het debuut ‘Geschopt’ van Wuite zich afspeelde. De Nederlandse Chay gaat hier op zoek naar antwoorden. Tijdens haar reis naar het onbekende stuit ze op een mysterie, waardoor haar reis uitmondt in een ware helletocht. Bedreiging, ontvoering en zelfs moord worden niet geschuwd.

Op vrijdag 3 juni opent Boekhandel Riemer Barth om 19.30 uur haar deuren voor de presentatie van Moordtocht. Om 20.00 uur begint de officiële presentatie van Wuite waarna er ruimte is om een gesigneerd exemplaar van de thriller aan te schaffen. De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Moordtocht is vanaf 3 juni te koop bij Boekhandel Riemer Barth, Woldstraat 5 te Meppel en Bol.com.

Wilma Wuite woont sinds een aantal jaren in Zwolle. Haar hele leven heeft ze verhalen verzonnen en geschreven, maar pas de laatste jaren zijn haar ambities serieus geworden. Haar debuut Geschopt, dat in 2014 het levenslicht zag, werd genomineerd voor de Brave New Books prijs 2014 en behaalde de tweede plaats.