Mijn boeken bestelt u eenvoudig

bij Bol.com

of

boekhandel
Riemer Barth,
Woldstraat 5
in Meppel


Woensdag, 11 mei 2016
Het is lang stil geweest rondom mijn website. Oorzaak? Busy being fabulous. Nee, alle gekheid even op een stokje, ik heb het echt heel druk gehad. Een full time baan, een verhuizing (de vierde in vijf jaar tijd), manlief die veel van huis was en is, hond die toch wel graag wat beweging krijgt (en vindt dat ik dan mee moet) en nog veel meer dingen. Ik probeer alle ballen in de lucht te houden en kom er regelmatig achter dat het er teveel zijn. Ik Moet Leren Nee Zeggen. Ik hoor u zeggen, je MOET niets. Nee, dat is waar, maar wat vaker aan mezelf denken en me afvragen of ik blij word van alle dingen waarvan ik denk dat ik ze leuk vind, is misschien wel raadzaam. Nee, niet misschien, dat MOET gewoon. In de zin van, dat WIL ik.
Waar word ik dan blij van?
Ik word blij van:Schrijven.
Mijn nieuwe boek.
Praten over mijn nieuwe boek.
Het promoten van mijn nieuwe boek.
Mijn website op orde brengen ter promotie van mijn nieuwe boek.
Het voorbereiden van de boekpresentatie van mijn nieuwe boek.
Het verkopen van mijn nieuwe boek.Goed, de slotsom. Ik word heel blij van mijn nieuwe boek dat binnenkort verkrijgbaar is. Ik kan niet wachten tot het proefexemplaar in mijn brievenbus ligt, waarna het feest kan beginnen.
Ik houd u op de hoogte van de ontwikkelingen, die nu heel snel gaan. Ondertussen probeer ik wat ballen uit de lucht te vissen en mijn leven op orde te krijgen.