Mijn boeken bestelt u eenvoudig

bij Bol.com

of

boekhandel
Riemer Barth,
Woldstraat 5
in Meppel


ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Maandag 4 december 2017

De laatste datum van onze Lees! boektour 2017 is bekend. Zaterdag 9 december zijn wij – Ursula Visser, Jos Kremers, Tessy Zaan en ik – te gast bij Boekhandel Riemer Barth in Meppel. Gisteren hebben we tijdens een heel vruchtbare vergadering unaniem besloten om verder te gaan. Voor volgend jaar willen we weer een aantal boekhandels bezoeken om onze boeken te promoten. Niet alleen het aanprijzen van onze boeken, maar ook het in gesprek gaan met lezers, het contact met onze doelgroep is heel belangrijk voor ons. De ervaring van de afgelopen bezoeken leerde dat we elke keer weer het pad kruisen met bijzondere mensen met mooie verhalen. In Meppel zal dat niet anders zijn. Daar komt bij dat Meppel voor mij zeer bekend terrein is. Daar heb ik mijn jeugd doorgebracht, ben ik naar school geweest en heb ik gedanst in de kroegen. Twee van mijn dochters zijn er geboren. Dat schept een band. Het is een soort thuis voor mij.
Naast de boektour staan er nog heel veel andere dingen op stapel. Zo hebben we gisteren ook gesproken met Simone Lucchesi van het Indie platform The Black Sheep Indie. Simone is een heel enthousiaste jonge vrouw met een missie. Het onder de aandacht brengen van Indie auteurs, dit zijn auteurs die in eigen beheer uitgeven. Daar ben ik er een van. Ik doe alles zelf (met hulp van een paar heel bijzondere mensen); van het eerste woord van een manuscript tot het ontwerpen van een cover, en van het printklaar maken tot de marketing. Daar hoort dus ook een bespreking als die van gisteren bij. Simone neemt een deel van de marketing over, waarvoor ik haar heel dankbaar ben.
Voor wie in en om Meppel woont, kom zaterdag naar Boekhandel Riemer Barth. Wij zijn van 14.00 uur tot 16.00 uur te gast bij Rudolf Sietsema en de medewerkers van de mooiste boekhandel van de regio.